kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Baldacci, David : A nyertes

  • leírás
  • további adatok
Ki ne szeretne gazdag lenni? Melyikünk nem álmodozott még arról, hogy megnyeri a lottófőnyereményt? S vajon hogyan reagálnánk, ha valaki felajánlaná nekünk, hogy holtbiztosán telitalálatot érünk el?
David Baldacci új regényének főhősével pontosan ez történik. A húszéves, talpraesett LuAnn Tyler nagy szegénységben él egy déli kisvárosban részeges, léhűtő élettársával és nyolchónapos kislányával. Éjszakai műszakban, keményen dolgozik egy kamionparkoló büféjében, hogy a felszínen tartsa magát és kislányát. Kilátástalan küzdelmet folytat, hogy gyermekének jobb életet biztosítson… És váratlanul ajánlatot kap a titokzatos Mr. Jacksontól, hogy övé lehet a százmillió dolláros lottófőnyeremény, ha…
LuAnn tisztességes lány, sokat vívódik, ám a körülmények – gyilkosság gyanújába keveredik és menekülnie kell – arra késztetik, hogy belemenjen a kétes alkuba. Az ügy egy újságíró és a nyomozó hatóság érdeklődését is felkelti, s megkezdődik az élethalálharc LuAnn, az FBI és a zseniális pszichopata Mr. Jackson között.
A nagy sikerű ÁLLAMÉRDEK szerzőjének újabb letehetetlen művét tartja kezében az olvasó.
állapot:
kategória: Könyv > Bestseller > Krimi >
kiadó: Európa, 1998
cikkszám / ISBN: 9789630763882
kötés: fűzve
oldalszám: 571
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár