kategóriák

kosár

üres a kosár

Könyv > Gasztronómia > Borászat >

darab / oldal:
találatok: 204db
kép feltöltés ideje/ szerző/ megnevezés/ ár
Márai Sándor : Boros könyv
A treasure to be under lock and key HUNGARIAN WINE!  [Reklámlapocska]
2 000 Ft
BUDAFOK.  Hangya Szövetkezeti Borpince.
Kamp, David - David Lynch : The Wine Snob's Dictionary - An Essential Lexicon of Oenological Knowledge
1 600 Ft
Ismeretlen : Szüret (1900 körül)
4 000 Ft
Kedves egészségére! [Képes levelezőlap]
1 200 Ft
MAGYARSZOMBATHELY [Bakonyszombathely]. Gróf Esterházy Béla pincegazdasága.
2 000 Ft
Csoma Zsigmond : Uradalmi és jobbágy-paraszti szőlő-, bortermelés Somlón    (17-20. század közepéig) - Termeléstörténeti - történeti ökológiai tájmonográfia.
3 000 Ft
Mednyánszky Miklós : Pincék
2 500 Ft
Fornády Elemér : A borkezelés mestersége (Hasonmás kiadás)
4 500 Ft
Népi kultúra-Népi társadalom - A Magyar Tudományos Akadémia Néprajzi Kutatóintézetének Évkönyve XXI.
1 500 Ft
Muskovics Andrea Anna (szerk.) : Szőlő Bor Termelés Fogyasztás Társadalom
Bognár Károly - Mercz Árpád : Szőlőművelés, borkészítés
Somlyay István : Gyakorlati borászat
Soós István : Borbakteriológia
5 500 Ft
Tóth Imre - Pernesz György : Szőlőfajták
Lelkes Lajos (szerk.) : Magyar borhagyományok, borivási szokások
Rubicon 2003/1-2. - Magyar bor - Bortörténelem
Strelka, Frantisek : Gyümölcsborok házi készítése
Hamvas Béla : The Philosophy of Wine
2 500 Ft
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár