kategóriák

kosár

üres a kosár

Könyv > Gasztronómia > Borászat >

darab / oldal:
találatok: 224db
kép feltöltés ideje/ szerző/ megnevezés/ ár
Sólyom Lajos (szerk.) : Likőripari kézikönyv
2 800 Ft
Kalmár János : Mád, Tokajhegyaljai község élete a XVI-XVIII. században; Mád
Ripka Gergely : TOKAJ KALAUZ 2016
1 500 Ft
Hamvas Béla : The Philosophy of Wine
2 000 Ft
Vásony Lajos : Az alkoholos erjedés kézikönyve
Leibitzer János : Gyakorlati bortermesztés és pinczegazdaság, vagy is: alapos utmutatás a szőlőnek első telepítéséről és gondviseléséről egész a szüretig
A gazdálkodók útmutatója
Mód Aladár - Simon András (szerk.) : Hajdanvolt szüretek, zsendülő gerezdek - Szőlészeti-borászati hagyományok a Kárpát-medencében (1875-1920)
5 800 Ft
Hamvas Béla : A bor filozófiája
Rubicon 2007/6-7 - A magyar bor századai
Torbágyi-Novák László - Verhás Jenő : Italismeret
1 200 Ft
Fornády Elemér : A borkezelés mestersége. Gyakorlati borgazdaság.
Szent-Miklóssy Ferenc : Szép szőlőből finom bort!
Bognár Károly - Mercz Árpád : Szőlőművelés, borkészítés
Szövényi Ernő : A házi bor készítése
1 000 Ft
Horváth Gábor - Pallagi Ferenc : Furmint szakácskönyv
BUDAFOK. Anna utcza. Louis Francois and Co. Pezsgőbor Gyára. (1901)
A budafoki Magy. Kir. pincemesteri tanfolyam pincéjében levő borok árjegyzéke.
6 000 Ft
Detail árak az Erdélyi Hegyi-Borokról Teutsch B. József pinczéjéből Segesvártt, (Erdély.) - Egyedűli főraktár Molnár Gyula Budapesten. [Árjegyzék.]
Márai Sándor : Boros könyv
2 000 Ft
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:muzant@t-online.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár