kategóriák

kosár

üres a kosár

Könyv > Gasztronómia > Borászat >

darab / oldal:
találatok: 192db
kép feltöltés ideje/ szerző/ megnevezés/ ár
Fornády Elemér : A borkezelés mestersége (Hasonmás kiadás)
4 500 Ft
Népi kultúra-Népi társadalom - A Magyar Tudományos Akadémia Néprajzi Kutatóintézetének Évkönyve XXI.
1 500 Ft
Muskovics Andrea Anna (szerk.) : Szőlő Bor Termelés Fogyasztás Társadalom
4 500 Ft
Bognár Károly - Mercz Árpád : Szőlőművelés, borkészítés
1 400 Ft
Somlyay István : Gyakorlati borászat
1 500 Ft
Soós István : Borbakteriológia
5 500 Ft
Tóth Imre - Pernesz György : Szőlőfajták
1 800 Ft
Lelkes Lajos (szerk.) : Magyar borhagyományok, borivási szokások
1 800 Ft
Rubicon 2003/1-2. - Magyar bor - Bortörténelem
Strelka, Frantisek : Gyümölcsborok házi készítése
Hamvas Béla : The Philosophy of Wine
Fornády Elemér : A borkezelés mestersége (Hasonmás kiadás)
Fehér István : Elszegényedett Magyarország  (Dedikált példány)
4 000 Ft
Teleki, Sigmund : Weinbau und Weinwirtschaft in Ungarn
6 000 Ft
Herczeg Ágnes : Borok a konyhában
5 800 Ft
Dr. Kiss Eliza : Borjogász. Kézikönyv a gyakorlat számára.
Dlusztus Imre : Út a borhoz
7 800 Ft
Mercz Árpád : A boroshordó
2 400 Ft
Feyér Piroska : Szőlő- és borgazdaságunk történetének alapjai
Magyar Ildikó : Borászati mikrobiológia
2 500 Ft
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár