kategóriák

kosár

üres a kosár

Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyv >

darab / oldal:
találatok: 739db
kép feltöltés ideje/ szerző/ megnevezés/ ár
[Magyar Elek] : Az inyesmester 1000 uj receptje.
3 500 Ft
Z. Tábori Piroska (összeáll.) : Kevésből jót! Mai Idők szakácskönyve
5 000 Ft
Barta Miklós : 2000 év zsidó konyhaművészete Európában
1 800 Ft
Buchta Viktor : A gyümölcs és zöldségfélék értékesítése, eltartása és konzerválása.
3 600 Ft
Kugler Géza : Legujabb és legteljesebb  nagy házi cukrászat
Venesz József (szerk.) : Szakácskönyv
3 500 Ft
Oliver, Jamie : Minden napra superfood
Grylls, Bear : A te életed - Egyél érte!
Cserna-Szabó András - Darida Benedek : Jaj a legyőzötteknek, avagy süssünk-főzzünk másnaposan - Ajándék hányós-zacskóval!
Morningstar, Amadea : Ayurvedikus konyha nyugatiaknak
Körner András : A magyar zsidó konyha - Kultúrtörténet 77 autentikus recepttel
Gundel Károly : Hungarian Cookbook
Venesz József - Turós Emil : Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
Fehér Béla - Szécsi Noémi : Hamis gulyás - Hadikonyha a 20.századi Magyarországon
2 400 Ft
3 000 Ft
Füreder Balázs : Bécs - A császárváros sokszínű gasztronómiája
Oppre, Anna : Das Neue Kochbuch für das deutsche Haus.
28 000 Ft
Tóbiás Irén : Bázikus konyha - 500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek
Gundel, Károly : 100 Hungarian Dishes
2 500 Ft
Rodler Imre (szerk.) : Mediterrán táplálkozás, mediterrán étrend
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger