kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Lezard, Sian (szerk.) : Nyitott szemmel - Velence

2 400 Ft
  • leírás
  • további adatok
Sorozat: Nyitott szemmel városkalauz
Kötetünket úgy szerkesztettük meg, hogy átfogóan bemutassa a várost és kultúráját, valamint bevezesse az olvasókat látnivalói világába:
- A kötet elején szereplő Velence sava-borsa rész segítséget nyújt a legfontosabb nevezetességek kiválasztásában. Itt találjuk a legkiválóbb látnivalókat, a Szerkesztő ajánlatában pedig egyedi élményekről, a legjobb bevásárlóhelyekről és a más tippekről olvashatunk.
- Ahhoz, hogy megértsük Velencét, múltjáról is tudnunk kell egyet s mást. A város történelméről és kultúrájáról szóló esszéket olyan szakértők írták, akik több éve itt élnek.
- A Részletes útikalauz fejezetben találjuk a látnivalók leírását. A főbb nevezetességeket számokkal jelöltük, melyeket visszakereshetünk a térképeken.
- Minden fejezet végén szerepelnek az ajánlott éttermek, bárok és kávézók listái is.
- A kötetben levő pompás fényképek nemcsak a város földrajzát vagy épületeit mutatják be, hanem igyekeznek visszaadni a település hangulatát, és megismertetnek minket lakóival is.
- Az Úti tippek részben gyakorlati információkat találunk öt nagyobb témakörre osztva, melyek a közlekedés, a szálláshelyek, a programok (köztük a művészetek, éjszakai élet, a fesztiválok vagy a gyermekprogramok), az ábécé-sorrendbe szedett tippek és a nyelvi útmutató. A térképeket az első fülön található tartalomjegyzék alapján könnyű visszakeresnünk.
- A könyv végén részletes utca-térképeket találunk, melyeken szerepelnek az éttermek, bárok, kávézók és szállodák is.
állapot:
kategória: Könyv > Földrajz > Útikönyv, Turistatérkép >
kiadó: Kossuth, 2016
cikkszám / ISBN: 9789630983662
kötés: fűzve
oldalszám: 288
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:muzant@t-online.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár