kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Millburn, Joshua Fields - Ryan Nicodemus : minimalisták - minden, ami igazán fontos

  • leírás
  • további adatok
Joshua Fields Millburn és Ryan Nicodemus előadó körutakat szerveznek, független kiadóvállalatot alapítottak, coachinggal és mentorálással segítik mindazokat, akik hozzájuk hasonlóan ki akarnak szállni a mindennapok sehova sem vivő mókuskerekéből. Természetesen könyvet is írtak, ami tavaly magyarul is megjelent Minimalisták címmel.
Ahogy az előszóban ígérik, a könyv egyfajta memoár. Visszaemlékezés "a régi csúnya időkre", amikor még a pénz bűvöletében éltek és azt hitték, a megvásárolt tárgyak fogják elhozni az életükbe a boldogságot. Nem hozták, ezért változtattak. Otthagyták az állásukat Ohioban és elköltöztek Montanába egy kis házba, majd a Missoula nevű városba, azóta is ott élnek. Minimalistává változásuk, töprengéseik és megoldásaik története bontakozik ki a könyv második részében.

Ennek elején Joshua, aki előbb talált rá a minimalizmusra, mint életformára, ráveszi Ryant egy Csomagolópartira. Hogy ez mi? Egy érdekes és szerintem igen vidám módszer arra, hogy megtudjuk, mik is azok a tárgyak, amikre VALÓBAN szükségünk van. Maga a módszer egyszerű, mint a faék (mi más is lehetne?): csomagolj be mindent, és bizonyos számú napon keresztül csak azokat a dolgokat csomagold ki, amikre tényleg szükséged van. A maradék a felesleg, amit eladhatsz, elajándékozhatsz, kidobhatsz. Meg fogsz lepődni, mennyi holmid marad kicsomagolatlanul.
állapot:
kategória: Könyv > Közgazdaság >
kategória: Könyv > Filozófia >
kiadó: Athenaeum, 2014
cikkszám / ISBN: 9789632933603
kötés: fűzve
oldalszám: 300
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár