kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Balkrishna, Acharaya : Hétköznapi ayurveda - Útmutató az egészséges élethez

  • leírás
  • további adatok
E munka egyszerű és könnyed nyelvezettel, hiteles tényekkel, tudományos megközelítésből világítja meg a világ legrégebbi gyógyászati rendszerének, az Ayurvedának az alapelveit.
A könyv a szerző önállóan felépített rendszere, mely az ayurvédikus készítményeknek, valamint az étrend és az életmód helyes megválasztásának az évszakok változására is tekintettel lévő egységén alapul. Ez a rendszer azt a filozófiát követi, hogy az ősi bölcsesség a tudomány eredményeivel kombinálva jól alkalmazható a mindennapi életben. Tanítása szerint lépésről-lépésre kell finomítani az elmén, majd helyreállítani a test egészségét.

A jóga és az Ayurveda spirituális hagyományának széles ismertségnek örvendő szakértője, Acharya Balkrishna napjainkban kapcsolódott be az Ayurveda népszerűsítésébe és intézményrendszerének újjáépítésébe. Acharya több ezer éves hagyomány modern képviselője, benne Maharṣi Caraka, Suśruta, Dhanvantari és az ayurvedikus tradíció összes gondolkodójának tudása összegződik. Acharya Balkrishna kiemelkedő tudós, akinek útmutatásával ayurvedikus kezelések és kutatások indultak világszerte, kormányzati támogatások nélkül. Erőfeszítéseinek köszönhetően 29 szabadalmat jegyeztek be, és 41 kutatási anyagot tettek közzé indiai és nemzetközi folyóiratokban. Acharya Balkrishna számos díjat és nemzetközi elismerést nyert (pl. „Vanaushadhipandit”, „Sugyanshri”) a jóga és az Ayurveda területén végzett tevékenységéért. Neves magazinok (India Today, 2009 november, Outlook, 2010 január) India legsokoldalúbb és legdinamikusabb fiataljai közé sorolták. Több tucat könyv szerzője és szerkesztője jóga és Ayurveda témában.
állapot:
kategória: Könyv > Orvosi > Életmód, egészség >
kategória: Könyv > Orvosi > Természetgyógyászat >
kategória: Könyv > Ezotéria > Keleti tanítások >
kiadó: AyurPress, 2016. Nemesbük,
cikkszám / ISBN: 9789631262070
kötés: fűzve
oldalszám: 251
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár