kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Chia, Mantak - Chia, Maneewan : Gyógyító szerelem - Titkos kínai tanítások a nő szexuális energiájának gondozásához, fejlesztéséhez és finomításához

  • leírás
  • további adatok
Sorozat: Mesterek és harci művészetek 12.

Ajánljuk minden nőnek, minden korosztályból - legyen bár egyedülálló, házas, vonzódjon akár a saját, akár az ellenkező nem iránt -, akit komolyan érdekel, hogyan gyarapíthatja és használhatja fel szexuális energiáját. Az ebben a könyvben ismertetett útmutatót és gyakorlatokat első ízben tárjuk érthető nyelven a nyugati olvasók elé. A taoista mesterek ezeket a titkokat évezredeken át csak a királyi család és az ezoterikus körök kiválasztott tagjainak tanították. Most a fiatal taoista mester és felesége, akik mindketten magas szinten foglalkoznak ezzel az ősi szexológiával, úgy érzik, itt az ideje megosztani ezt a tudást a világgal.
A szerzők két fontos gyakorlatot tanítanak a nőknek szexuális energiájuk fejlesztéséhez és finomításához. Az egyik a petefészek légzés, amely lerövidíti a menstruációt, enyhíti az esetleges görcsöket és több életerőt (Chít) gyűjt a petefészekbe, ami gyarapítja a szexuális (vonz)erőt. A másik az orgazmikus felhúzás, amely nemcsak egyedül, hanem partnerrel is gyakorolható. Amikor ezt a gyakorlatot elsajátítjuk, egész testünket átjárja a gyönyör - ez az élmény messze felülmúlja a hétköznapi hüvelyi orgazmust és pazarlás helyett gyarapítja az életerőnket.
állapot:
kategória: Könyv > Ezotéria >
kategória: Könyv > Ezotéria > Keleti tanítások >
kategória: Könyv > Orvosi > Életmód, egészség >
kiadó: Lunarimpex, 1999
cikkszám / ISBN: 9789638573933
kötés: fűzve
oldalszám: 269
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár