kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Leung Ting : Dynamic Wing Tsun Kungfu

  • leírás
  • további adatok
Tanítsd magad

Magyar fordítás: Mádai Norbert.

"Miután 1978-ban kiadtam a "Wing Tsiun Kuen" című könyvemet, más harcművészeti stílusokról kezdtem el könyvet írni. A könyvet minden évben újra kell nyomtatni és most jelenik meg a hetedik kiadásban.
Egész idő a lelkes olvasóim, valamint a közvetítők kérdeztek, hogy írok e másik könyvet a Wing Tsun Kung Fu-ról. Azt gondoltam, hogy ha nem tudok választani a speciális és a forrásanyagok között, inkább cseppenként írom le az ötleteimet. Azonkívül a terjedelmes "Wing Tsun Kuen" már bemutatta az olvasóknak a módszeres és alapos magyarázatát a Wing Tsun Kung Fu művészetének. És így ezekről a gondolatokról nem írok a második könyvemben.
Azonban a gondolkodásmódon kezdett megváltozni, amikor szemináriumon tanítottam a Jugoszláv tanulókat, akik egy Wing Tsun Kung Fu, full-contact bajnokságot szerveztek. Mialatt tanítottam ezt az osztályt, írtam néhány jegyzetet Jugoszláv instruktoraimnak. Később megemlítettem ezeket a jegyzeteket néhány más főtanítványomnak bizonyos külföldi országokban. Ők azonnal érdeklődést mutattak e jegyzetek iránt. Arra kértek, hogy adjak nekik egy másolatot ezekből, hogy ők is felhasználhassák ezt a tanításhoz. Ez adta az ötletet egy második könyv megírásához.
Ez a könyv nem csak a Wing Tsun Kung Fu-t könyvből szeretnék megismerni. Ezt a címet adtam könyvemnek: "Dinamikus Wing Tsun Kung Fu". Az olvasó pontosan tudja követni lépésről lépésre a Wing Tsun Kung Fu-t. Minden lecke mellé instrukciókat és leírásokat mellékeltem.

Ebben a könyvben harminchat lecke van, ezek magukba foglalják a tréning kiegészítő részeit is. Kezdőknek azt tanácsolom, hogy egyénileg vagy párban gyakoroljanak, hetente ötször kettő vagy három órát. Mind amellett a tanuló sokat fog fejlődni technikájában Hat Hónap alatt, ha figyelmesen és türelmesen tanulja a leckéket. Őszintén remélem, hogy nagy segítséget fog nyújtani ez a könyv az olvasóknak.
állapot:
kategória: Könyv > Sport > Harcművészetek >
kiadó: Magyar Wing Tsun Egyesület, 1992
cikkszám / ISBN: 0042238
kötés: fűzve
oldalszám: 210
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár