kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Mankell, Henning : Arctalan gyilkosok

2 000 Ft
  • leírás
  • további adatok
Sorozat: Skandináv krimi

Egy sötés, és fagyos januári reggelen, hajnali 5 órakor Wallander felügyelő kimegy egy rutinbejelentésnek tűnő hívásra. Ám amikor megérkezik a magányos tanyaházba, vérfürdő fogadja.
Egy öregembert megkínoztak és halálra vertek, a felesége félholtan hever a férfi összevert teste mellett. Mindketten oktalan erőszak áldozatai. Az asszony elmondja Wallandernek az egyetlen nyomot: az elkövetők külföldiek lehettek. Ez kiszivárog a sajtóban, és felkorbácsolja ay idegenellenes érzelmeket.
Wallander élete egy romhalmaz. A felesége elhagyta, a lánya szóba sem áll vele, még idősödő apja is alig viseli el. Fáradhatatlanul dolgozik, pocsékul táplálkozik, és átpiálja az éjszakákat.
Most azonban kénytelen megfeledkezni a gondjairól, és csatába indulni az idővel meg az egyre erősödő rasszista gyűlölettel szemben.
Henning Mankellt a skandináv krimi legnagyobb mesterének tartják, Wallender felügyelő eseteit világszerte több, mint 40 nyelven, több, mint 35 millió példányban adták el, számos tv-, és moziadaptáció készült belőlük.
állapot:
kategória: Könyv > Bestseller > Krimi >
kiadó: Ulpius Baráti Kör (Művelt Nép), 2018
cikkszám / ISBN: 9786155905247
kötés: fűzve
oldalszám: 318
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:muzant@t-online.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár