kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Frost, Jo : A csecsemőkor nagy kérdései - Várandósság, szülés, gondozás és fejlődés 0-1

  • leírás
  • további adatok
Azért írtam ezt a könyvet, hogy tudd, mire van szükség ahhoz, hogy olyan nagyszerű szülő lehess, amilyen lenni szeretnél.
Tartsd ezt a könyvet az éjjeliszekrényeden, hogy mindig kéznél legyen a pici első életéve alatt, mert választ találsz benne minden felmerülő kérdésre és problémára.
Legyen ez a könyv a veled élő Szuperdada.

Jo Frost, az Egyesült Királyság egyik legmegbízhatóbb és legelismertebb csecsemőgondozó és gyereknevelési szakértője a magyar szülők körében is népszerű Szuperdada 12. és A kisgyerekkor nagy kérdései után olyan könyvet írt, amely kizárólag a csecsemőkorra, a baba első évére koncentrál.

Fejlődés Biztonság A biztos háttér kialakítása Alvás Etetés Gondozás Fejlesztés és felfedezés Hogyan legyünk magabiztos szülők.

A Szuperdada ezúttal sem csak a csecsemők gondozásával kapcsolatban ad tanácsokat, hanem minden fejezetben foglalkozik a szülőkkel is, akik babájukkal együtt napról napra fejlődnek és változnak. Segít kialakítani a tartós kötődést és megalapozni a jó szülő-gyerek kapcsolatot, hogy mindenki jobban érezze magát az előtte álló nagy utazáson.
állapot:
kategória: Könyv > Pszichológia > Gyermekpszichológia >
kiadó: Park, 2014
cikkszám / ISBN: 9789633550014
kötés: kötve/papír
oldalszám: 328
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár