kategóriák

kosár

üres a kosár

Könyv > Technika > Szakkönyv >

darab / oldal:
találatok: 33db
kép feltöltés ideje/ szerző/ megnevezés/ ár
Simon István (szerk.) : Szénsavas üdítő italok
Kószó József : Kandallók
 Vörösmarthy Dániel : A látszerészek könyve
Sághelyi Lajos - Szilasi Ferenc : Üvegezés
Ballantine, Richard - Richard Grant : Mindentudó biciklikönyv
Halász Ferenc : Kárpitosipar
Wolfner Gyula és Társa talpbőr és felsőbőr gyártmányai márkázásának ismertetője. Újpest, Váci út 17.
Kóbor János (szerk.) : Asztalos A.B.C.
Zsembery Gyula : Turista-térképismeret
2 000 Ft
Énekes Ferenc : A kiadványszerkesztés - Alapok
2 000 Ft
Vecsey György - Kasza József : Sportrepülők aeronavigációja
2 000 Ft
Magyar László : Óraipari zsebkönyv
Deichsel árumintakatalógus : Sodronykötelek
Halász Ferenc : Kárpitosipar
Tóth Árpád (szerk.) : Fodrászipari technológia
Mikes István J. : Fodrász szakrajzi mintalapok
Nagy Ákos - Wegenast Róbert : A kisszínpad technikája
Gábor Béla (szerk.) : A kirakat - Árurendezési és dekorációs kézikönyv
Dr. Bencsik Péter : A magyar úti okmányok története 1867-1945
3 500 Ft
Ötvös Nagy Ferenc : Festőzománcozás
3 600 Ft
Mártonfy Márton (szerk.) : Hasznos olvasmányok
Horváth Ernő : A repülőmótor - szerkezete, működése és üzemzavarai
Kóbor János (szerk.) : Asztalos A.B.C. - Tankönyv
Becske Ödön : Bútoripari alapismeretek
Benkő Istvánné - Hodován József - Kun Andrásné : Ruhaipari szabás - Szakrajz
Ékszer, óra és ajándékcikkek áruismerete. A kereskedelmi szakmunkásképzés számára.
Hunter, Fil - Fuqua, Paul : Light-Science+Magic
6 000 Ft
Bachman Zoltán (Főszerk.) : Könyv az építészetről - A tervezés gyakorlata I.
Podruzsik Béla : Legújabb szakácskönyv. A polgári konyha, házi cukrászat és a diétás főzés ismereteivel. Írta --, a Hungária Nagyszálloda konyhafőnöke.
L. Merényi Zsuzsa : A klasszikus balett módszertana 1-2. köt. - Az I. II. III. évfolyam számára
Palik Ferenc : A gőzmozdonyok javítása és karbantartása - Gyakorlati útmutatások a javítások, kimérések és szerelések köréből. I. köt.
Lőrincz Ferenc (szerk.) - Kárpáti György  : Húsipari kézikönyv 1-2. köt.
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár