categories

cart

Cart is empty

Books > Gastronomy >

items / page:
results: 1661pc(s)
image / author/ item name/ price
Cserna-Szabó András - Darida Benedek : Jaj a legyőzötteknek, avagy süssünk-főzzünk másnaposan - Ajándék hányós-zacskóval!
1,700 Ft
Varga József (szerk.) : A Gyöngyösi Csárda
800 Ft
Morningstar, Amadea : Ayurvedikus konyha nyugatiaknak
Körner András : A magyar zsidó konyha - Kultúrtörténet 77 autentikus recepttel
Gundel Károly : Hungarian Cookbook
1,200 Ft
Venesz József - Turós Emil : Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
Fehér Béla - Szécsi Noémi : Hamis gulyás - Hadikonyha a 20.századi Magyarországon
2,400 Ft
3,000 Ft
Füreder Balázs : Bécs - A császárváros sokszínű gasztronómiája
Oppre, Anna : Das Neue Kochbuch für das deutsche Haus.
28,000 Ft
Tóbiás Irén : Bázikus konyha - 500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek
5,000 Ft
Gundel, Károly : 100 Hungarian Dishes
2,500 Ft
Rodler Imre (szerk.) : Mediterrán táplálkozás, mediterrán étrend
Venesz József - Turós Emil : Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia. [hasonmás kiadás]
Lajos Mari - Hemző Károly : 66 saláta
1,200 Ft
Gaál Zoltán : Ikebana tányérokon
R. Pataki Mária (szerk.) : Zsidó szakácskönyv
1,800 Ft
Marosiné Horváth Erzsébet (szerk.) : Magyar tájak ételei
Cseh Mária - Pirchala István : 400 kínai recept
500 Ft
Nagy Józsefné - Somogyi Lászlóné : Betegeink házi diétája - a cukorbetegség diétás étrendjei és az ételek elkészítési módjai.
600 Ft
1 2 3 4 5 6 next last
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+