kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Daleth, Yliaster : Rejtett erők - A mágia újjászületése

1 000 Ft
  • leírás
  • további adatok
Összekapcsolódás a természetfeletti erőkkel

Sorozat: Titkos Tanok 6.

Ma a nyugati mágia elevenebb és népszerűbb, mint valaha. Nem vitás azonban, némi vérátömlesztést kapott, a donor pedig nem volt más, mint a romantika, amely visszahelyezte ősi jogaiba az ésszerűség álarca mögé rejtett végtelen irracionalitást.
A Titkos tanok sorozat hatodik kötete erről a mágikus újjászületésről szól. Modern, átfogó, izgalmasan megírt könyv ez, amely igazából számtalan jó sztorit és elfelejtett ismeretet összefoglaló mágiatörténet. Az olvasó megismerheti a mágikus világkép alapjait, az elmúlt korok leghíresebb vagy leghirhedtebb mágusait és titkos társaságait. Mindezek mellett fény derül rengeteg olyan dologra, amelyekről ez idáig csak sejtelmes elképzeléseink voltak:
a varázslók és boszorkányok varázskönyveinek titkai,
a legfontosabb mágikus módszerek és rituálék,
az "Élet Fája".
A kötetben ezenkívül olvashatunk még a talizmánkészítés fortélyairól, a drágakövek varázserejéről, a szerelmi varázsszerekről, az asztrális projekciókról, a láthatatlan világ lényeiről, a farkasemberről, a vérszívó mítoszáról, a boszorkányok varázskenőcséről.
Az okkult tanítások és mágiatörténeti érdekességek olvasása közben talán az Olvasó is megérzi, hogy újból hatnak rá a rejtett erők.
állapot:
kategória: Könyv > Ezotéria > Mágia, boszorkányság >
kiadó: Édesvíz, 1992
cikkszám / ISBN: 0061392
kötés: fűzve
oldalszám: 242
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár