kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Daleth, Yliaster : Asztromágia

1 800 Ft
  • leírás
  • további adatok
Sorozat: Harmadik szem kiskönyvtár I. kötet.

Az Édesvíz Kiadónál megjelent három kötete alapján jól ismert szerző az ősi ezoterikus kultúrák és letűnt civilizációk elismert szakértője nem mindennapi feladatra vállalkozik ebben a könyvében.
Az asztrológiát, mint az emberiség legősibb tudományát és a mágiát, mint legősibb ezoterikus hagyományunkat vizsgálja az évezredek alatt egymásra gyakorolt hatásuk alapján.
Ez a maga nemében páratlan összefoglaló és rendszerező kötet nem csupán a téma iránt fogékony érdeklődő számára lehet izgalmas és értékes olvasmány, hanem azoknak is, akik gyakorlati szemmpontból szeretnék felfedezni az asztrológia és mágia eddig jórészt ismeretlen összefüggéseit.
A kötetben szereplő útmutatások és információk alapján az olvasó akár maga is elkészítheti - saját horoszkópja és az asztrológia figyelembe vételével - a számára legmegfelelőbb óvó, védő, szerencse hozó talizmánokat és egyéb mágikus eszközöket, s ha szükséges, segítségül hívhat olyan erőket, amelyek a mindennapi életben is jó szolgálatot tehetnek számára.
állapot:
kategória: Könyv > Ezotéria > Asztrologia >
kategória: Könyv > Ezotéria > Mágia, boszorkányság >
kiadó: Élő Európa Alapítvány-Rekord Kft., é.n.
cikkszám / ISBN: 0062243
kötés: fűzve
oldalszám: 73, 3 sztl. lev.
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár