kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Székely, Edmond Bordeaux : Esszénus béke evangélium 3. - Az esszénus közösség elveszett tekercsei

  • leírás
  • további adatok

Az arámi nyelven íródott világhírű Esszénus Béke Evangéliumnak ez a harmadik könyve, az Esszénus Közösségek Elveszett Tekercsei. A mű óriási irodalmi, spirituális, filozófiai és poétikus értékű szövegek gyűjteménye.

A könyvből megtudhatjuk, hogy a távoli ókortól fogva létezik egy csodálatos tanítás, amely az alkalmazásában univerzális, és a bölcsességében kortalan. Töredékei megtalálhatók a sumér agyagtáblákon, és olyan feliratokon, amelyek nyolc, tízezer évesek. A szimbólumok némelyike még korábbi, a pleisztocén korszak végét jelentő kataklizma előtti időkből valók. Hogy azelőtt hány ezer éve létezett a tanítás, az ismeretlen. Azonban e tanítás tanulmányozása és gyakorlati alkalmazása újjáéleszt minden ember szívében egy intuitív tudást, amely nemcsak a saját egyéni gondjait, hanem az egész világét is megoldhatja.

Ezen tanítás nyomai majd minden vallásban és országban feltünnek. Ennek alapelveit tanították az ősi Mezopotámiában, Egyiptomban, Indiában, Tibetben, Palesztinában, Görögországban, és még számos országban. De a tanítást, legtisztább formájában az esszénusok misztikus közössége közvetítette, akik a Krisztus előtti III. századtól a kereszténység III. századáig éltek Palesztinában a Holt Tengernél és Egyiptomban a Mareotis-tónál.

állapot:
kategória: Könyv > Vallás >
kategória: Könyv > Ezotéria > Ezoterikus filozófia >
kiadó: Living Earth-Élő Föld 1999.
cikkszám / ISBN: 0040299
kötés: fűzve
oldalszám: 128
könyv nyelve: magyar

további képek

Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár