kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Clear, James : Atomi szokások

  • leírás
  • további adatok
A jó szokások kialakításának és a rossz szokások megszüntetésémek egyszerű és bizonyított módszere

Apró változások, kiemelkedő eredmények

"A "minden nap 1 százalékkal jobb teljesítmény" forradalmi rendszere
Az emberek azt hiszik, ha változtatni akarnak az életükön, nagyban kell gondolkodni. A világhírű szokásszakértő, James Clear azonban egy másik utat fedezett fel. Tudja, hogy a valódi változás több száz apró döntés halmozati hatásának az eredménye - olyan kis döntéseké, mint napi két fekvőtámasz, öt perccel korábbi ébredés vagy egyetlen rövid telefonhívás.
Ezeket nevezi atomi szokásoknak.
Úttörő jelentőségű könyvében Clear elmagyarázza, hogy ezek a miniatűr változtatások pontosan hogyan növik ki magukat az életedet átalakító eredményekké. Mutat néhány egyszerű élet-hacket (a szokáshalmozás feledésbe merült művészetét, a kétperces szabály váratlan erejét, vagy a trükköt, amellyel beléphetsz az Aranyhaj-zónába), és a legfrissebb pszichológiai és idegtudományos kutatási eredmények segítségével magyarázza el, miért olyan hatásosak. Mindeközben olyan olimpiai aranyérmesek, nagy hatalmú vezérigazgatók és kitűnő tudósok inspiráló történeteivel szórakoztat, akik arra használták az apró szokások tudományát, hogy produktívak, motiváltak és boldogok maradjanak.
Akár bajnokságot szeretnél nyerni a csapatoddal, cégként reméled újradefiniálni az iparágat, vagy egyszerűen csak magánemberként le akarsz szokni a dohányzásról, fogyni szeretnél, vagy csökkenteni a stresszt az életedben, illetve bármilyen egyéb célkitűzésed van, az Atomi szokások átalakítja a haladással és sikerrel kapcsolatos gondolkodásodat, és kezedbe adja a szokásaid átalakításához szükséges eszközöket és stratégiákat.
Ezek a kis változások forradalmi hatással lesznek a karrieredre, a kapcsolataidra és az életedre."
állapot:
kategória: Könyv > Pszichológia >
kategória: Könyv > Pszichológia > Önsegítő könyvek >
kategória: Könyv > Orvosi > Életmód, egészség >
kiadó: Guruló Egyetem Kft., 2020
cikkszám / ISBN: 9786155420818
kötés: fűzve
oldalszám: 377
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár