kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Parker, Anthony : A Démon Szeme

  • leírás
  • további adatok
Fantasztikus játékkönyv.

Sorozat: Harcos Képzelet Játékkönyvek 23.

A borítón látható festményt Szendrei Tibor készítette.
A belső illusztrációk Zubály Sándor munkái.

Évek ​óta járod Cherubion Sötét Évszázadoktól sújtotta vidékeit kóbor lidércekkel vagy katonákkal harcolva. Néha sírokat fosztogatsz, esetleg ősi elfeledett kincsek után kutatsz szörnyetegekkel teli katakombák mélyén. Északon hallottál elsőként arról az ereklyéről, amelynek nevét még a bölcsek is mély borzadállyal ejtették ki szájukon. A Démon Szeme. Hatalmáról csak legendák beszélnek, ám tapasztalatból tudod, hogy egy ilyen nagy erejű varázstárgy olyan képességekkel ruházhatja fel a birtokosát, melyről nem is álmodnál.
Fantasztikus játékkönyv! Légy te a főhős!

Jöjj, lépj be a képzeletharcosok sorába, s cselekedj belátásod szerint. Döntsd el te, harcolsz, menekülsz, varázsolsz vagy ravaszkodsz, s milyen eszközökkel szerzed meg a Démon Szemét! Csak dobókocka, papír, ceruza és radír szükséges, s máris indulhat a játék!

Ha sikerrel végig akarod játszani ezt a rejtélyekkel teli, kalandos történetet, fortélyosnak kell lenned, megfontolni döntéseidet, s észben tartani, hogy bár a szerencse segíthet a kockadobásoknál, nem biztos, hogy mindig te vagy az erősebb…
állapot:
kategória: Könyv > Fantasy >
kiadó: Cherubion, 1998
cikkszám / ISBN: 9789639110052
kötés: fűzve
oldalszám: [186]
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár