kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Kaiser, Shannon : Visszatérés önmagadhoz - 11 spirituális lecke a rendíthetetlen belső békéért

3 500 Ft
  • leírás
  • további adatok
Emelkedj felül a félelmeken és aggodalmakon, fejleszd az intuíciódat és hangolódj rá a benned rejlő fényre és szeretetre!

Képzeld el, hogy olyan erős a belső hited és bizalmad, hogy mindig száz százalékig összhangban vagy valódi önmagaddal, és minden döntésedet magabiztosan hozod meg. Nem aggódsz, nem kételkedsz magadban, nem ítélkezel, nem félsz, és nem vagy bizonytalan. Fantasztikus cél, de vajon lehetséges? Egy olyan ember, akit évekkel ezelőtt klinikai depresszióval és szorongással diagnosztizáltak, már csak tudja. Shannon Kaiser saját spirituális utazása során gyógyította meg magát hite és intuíciója felébresztésével. Azóta sok hozzá hasonló embernek is segített.

"Ha merítesz legmélyebb tudásodból - mondja -, az egész világegyetem határtalan bölcsességével is összekapcsolódsz, amiben szabadság és rendíthetetlen béke uralkodik."

A visszatérés önmagadhoz egy intenzív folyamat, ami segít újra kapcsolatba lépned igazi természeteddel. Legújabb könyvében, Shannon elismert életvezetési tanácsadóként és látnokként osztja meg velünk 11 spirituális leckéjét, hogy rátaláljunk a megingathatatlan belső békére. A könyvben található hatékony stratégiák, életigazságok, mantrák és imák segítenek személyes átalakulásod során, felébresztik belső bölcsességedet, és finoman emlékeztetnek arra, hogy mindent elérhetsz, ha aktiválod a benned rejlő szeretetet, és nem a külvilágban uralkodó félelemre támaszkodsz.

A 11 belső békéhez vezető spirituális lecke segít, hogy:
Fellebbentsd az illúzió fátylát, meglásd mindenben a mélyen rejlő igazságot, és felfedezd ittléted valódi okát
állapot:
kategória: Könyv > Ezotéria >
kiadó: Édesvíz, (2022)
cikkszám / ISBN: 9789635073238
kötés: fűzve
oldalszám: 247
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár