kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Liebermann, David J. : Tudd meg, ki normális és ki nem

2 800 Ft
  • leírás
  • további adatok
"E tudás birtokában felfedezheted, ha saját magad vagy az egyik hozzátartozód vagy barátod az érzelmi zavar vagy betegség jeleit mutatja, és magabiztos lépéseket tehetsz annak érdekében, hogy megkaphassátok a megfelelő segítséget és pozitívabb, boldogabb és eredményesebb életet éljetek!"
Vajon aggódnod kell a munkatársad, a dadus, a szomszédod vagy a kedvesed miatt, akivel randizol?
Többé már nem kell az ösztöneidre vagy a megérzéseidre hagyatkoznod, esetleg a horoszkópokra támaszkodnod, hogy kiderítsd, kivel állsz szemben. Ez a könyv ugyanis ellát mindazokkal az eszközökkel, amelyek segítségével pszichológiai pillanatfelvétel készülhet csaknem bárkiről, már az első naptól kezdve.
A Tudd meg, ki normális, és ki nem című könyv segít neked abban, hogy megtanuld érzelmileg, pénzügyileg és pszichológiailag is megvédeni magad és szeretteidet az instabil, ingatag egyénektől, akik elkerülhetetlenül és szükségképpen átmennek az életeden, észben tartva azt is, hogy a megfigyelt valójában stabilabb, kiegyensúlyozottabb lehet a megfigyelőnél. Tanuld meg, hogyan mérd fel valakinek az érzelmi stabilitását perceken belül.
állapot:
kategória: Könyv > Ezotéria >
kategória: Könyv > Pszichológia >
kiadó: Édesvíz, 2021
cikkszám / ISBN: 9789635071746
kötés: kötve/papír
oldalszám: 233
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár