kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Körösztös György : Titkos földalatti bázisok

1 200 Ft
  • leírás
  • további adatok
Sorozat: Összeesküvés elméletek 22.

Tényleg tévednek a tudósok a Föld szerkezetét illetően és odalent egy komplett világ van, amit a mai napig nagyon kevesen ismernek? Valóban alagutak és csatornák százai húzódnak a föld alatt, melyeket 10-12 ezer évvel ezelőtt építettek? A nácik tényleg megtalálták a lejáratot a Belső Földbe, és oda menekültek a 2. világháború elvesztése után? Vajon hány kormányzati menedékhely létezik a világon, és vajon miért titkolják ezeket az emberek elől? Talán a titkos földalatti bázisokat az idegenek hozták létre? Tényleg az emberek javát szolgálják ezek az elrejtett óvóhelyek, vagy csak szemfényvesztés az egész, és a világ kormányai már a világvégére készülnek? Olvassa el és döntsön: igaz, vagy sem!

Évszázadok óta tartja magát a legenda, amely szerint mélyen a földkéreg alatt létezik egy másik világ, amely pontosan ugyanúgy rendelkezik légkörrel, folyókkal, sőt, tengerekkel, mint a mienk. A legendák szerint ez a bizonyos Belső Föld egy hatalmas üreg, amit a magma melegít és lát el fénnyel. Sőt, vannak, akik úgy gondolják, hogy ebben a világban kialakult egy civilizáció is!
• Tényleg lehetséges lenne az, hogy a tudósok alapvetően tévednek a Föld szerkezetét illetően és odalent egy komplett világ van, amelyről ugyan többen is beszámoltak, ám a mai napig nagyon kevesen ismernek?
• Vajon miféle történetek alapján hiszik úgy egyesek, hogy ez a mitikus Belső Föld valóban létezik?
állapot:
kategória: Könyv > Ezotéria >
kiadó: Angyali Menedék Kiadó, 2018
cikkszám / ISBN: 9786155647567
kötés: fűzve
oldalszám: 144
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár