kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Chown, Victoria - Walker, Kim : Természetes orvosságok kézikönyve

  • leírás
  • további adatok
A Természetes orvosságok kézikönyve olyan természetes házi kúrákat mutat be, amelyekkel a köhögéshez, illetve a lábficamhoz hasonló egyszerű, hétköznapi bajok, illetve az olyan összetettebb állapotok is kezelhetők, mint a szorongás, az álmatlanság vagy éppen az akné.
Betekinthetünk a gyógynövénytan alapjaiba, és megismerhetjük a legnépszerűbb, klasszikus házipatika-recepteket. Az egyes tünetcsoportok köré szerkesztett fejezetekben számtalan gyógyecet, tonik, krém, balzsam, szirup és tea elkészítési módjával megismerkedhetünk. Legyen szó akár elsősegélyről, akár légúti vagy emésztési gondokról, az immunrendszer erősítéséről vagy fertőzésekről, a Természetes orvosságok kézikönyvének segítségével hatékonyan gondoskodhatunk saját és családunk egészségéről.
Victoria Chown és Kim Walker a Westminster Egyetemen tanult gyógynövénytant. Kim a Royal Botanic Gardens (Kew) kutatója; Victoria hat évig dolgozott a Neal Yard Remediesnél, ahol természetes egészség- és szépségápolási tanácsadással foglalkozott. Első közös sikerkönyvükből, a Házi füveskönyvből az otthoni patikánkhoz szükséges növények saját kezű begyűjtéséről tudhattunk meg mindent, amit csak érdemes.
állapot:
kategória: Könyv > Orvosi > Természetgyógyászat >
kategória: Könyv > Orvosi > Életmód, egészség >
kiadó: Libri, 2020
cikkszám / ISBN: 9789634337249
kötés: kötve/papír
oldalszám: 176
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár