kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Mongin, Jean Paul : Szókratész a semmittudó bölcs

1 500 Ft
  • leírás
  • további adatok
Yann Le Bras illusztrációival.

A könyvsorozat a filozófia történetének legizgalmasabb gondolatait meséli el gyermekek számára. A kötet kiadói hisznek abban, hogy a gyermekek már egészen kis kortól kezdődően készek és képesek arra, hogy filozofáljanak, az élet nagy kérdéseiről gondolkodjanak. Ha megadjuk a lehetőséget számukra, hogy megismerkedjenek azokkal a témákkal, amelyek nagy gondolkodók elmélkedéseiben bukkannak fel, egész életükre hatással lehet az élmény, hogy kérdéseket feltenni és válaszokat keresni nagyszerű, gazdagító tapasztalat. Meglepő lehet, hogy mindez egyszerű szavakkal is elmesélhető, miközben a gondolati tartalom minősége nem csökken.

A Petits Platons könyvkiadó az elmúlt éveben 31 kötetet jelentetett meg, amelynek jelentős részét már német és angol nyelvre is lefordítottak. A magyar nyelvű sorozat első darabja a PLIAGE Alapítvány létrehozói és a Fórum Kiadó együttműködésének eredménye.Tervek szerint hamarosan újabb kötetek jelennek meg a könyvsorozatban, Szókratészről, Szent Ágostonról, Rousseauról.
A könyvsorozat felöleli a filozófiai gondolkodás több ezer éves történetét, és terveink szerint nemsokára a huszadik század jelentős gondolkodóival is megismerkedhetnek a gyerekek. A szülők számára is tartogat meglepetést a könyv, hiszen a gyermekeknek mesélve mi magunk is bebarangolhatjuk a gondolkodás birodalmát.
állapot:
kategória: Könyv > Filozófia >
kategória: Könyv > Képregény >
kategória: Könyv > Ifjúsági- és gyermekirodalom >
kiadó: Forum - Pliage könyvek, 2017
cikkszám / ISBN: 9788632309975
kötés: fűzve (kiadói, eredeti védőborítóban)
oldalszám: 63 p.
könyv nyelve: magyar

további képek

Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár