kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Mccartney, Jennifer : Lajhár-filozófia - avagy a lajhár-hygge

  • leírás
  • további adatok
Lazíts! Fogd vissza magad. Higgadj le. Ne kapkodj és ne rohanj. - így szól a lajhárok bölcsessége. Kimerítő az a végtelen nyomás, amit a különféle életmód-útmutatók - a hyggétől a lykkén át a lagomig - a vállunkra helyeznek: legyünk boldogabbak, éljünk jobban, aludjunk mélyebben, együnk tudatosabban... De itt az új életstílus-trend, ami tökéletes ellenszert kínál - üdvözöljük a lajhár évében.
A lajhárok igazán figyelemreméltók. Szemlélődő, nyugodt lények, akik ellenállnak a versenynek, a társadalom szüntelen nyomásának, hogy produktívabbak legyenek, és nem érdekli őket, hogy mit mutat fitnesz-aktivitásmérőjük. Nem is létezhet jobb kabala a Lazítsunk! mozgalom számára, mint az elragadó, szeretni való lajhár.
Könyvünket olvasva élvezheted a lajhárok csak-lassan bölcsességét, beleértve az alvással (többet ér, mint egy 6 órás futás), az étkezéssel és a "testmozgással" (a lajhárok a lassú evés és a jóga igazi úttörői), valamint a munkával (tudtad, hogy a lusta embereknek magasabbak az IQ-juk?), a családi élettel és a szerelemmel kapcsolatos tanácsokat. És mindezt sok-sok humorral!
állapot:
kategória: Könyv > Orvosi > Életmód, egészség >
kategória: Könyv > Humor >
kategória: Könyv > Pszichológia >
kiadó: Taramix, 2019
cikkszám / ISBN: 9786155186684
kötés: kötve/papír
oldalszám: 218 p.
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár