kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Gibson, Thais : Kötődési problémák - Megoldások

3 500 Ft
  • leírás
  • további adatok
Útmutató a mély és tartós érzelmi kötelékek kialakításához

Építsünk ki erős kapcsolatokat, vagy javítsunk a jelenlegieken múltunk megértésével!

A közelség és az intimitás elmélyítéséhez minden kapcsolatban fontos, hogy először is megértsük a felnőttkori viselkedés és a gyermekkori tapasztalatok közötti egyértelmű párhuzamokat. A kötődéselmélet ötvözi a hagyományos tanításokat a tudat alatti minták ismeretével, így hatékony eszközöket nyújt a lényegbeli, mély változáshoz.
Thais Gibson rendkívül informatív és érdekfeszítő könyve bevezet a saját és szeretteink kötődési mintáinak világába. Segít jobban megértenünk, hogyan emelkedhetünk felül a kapcsolataink kihívásain, hogyan alakíthatjuk át a berögződéseinket, és hogyan szerethetjük és érthetjük meg jobban önmagunkat és a körülöttünk élőket.
Az interaktív kvízek, összefoglalók és a mindennapokban is alkalmazható, valóban működő stratégiák segítségével elsajátíthatjuk azokat az eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy átprogramozzuk azokat az elavult hiedelmeket, amelyek zűrzavarhoz vezetnek az életünkben és a kapcsolatainkban - legyen szó szerelmi, plátói vagy családi kapcsolatokról.

- Hogyan kötődünk? Ismerd meg a négy alapvető kötődési stílust: elutasító-elkerülő, félelemteli- elkerülő, szorongó és biztonságosan kötődő.
- Mik a legjobb módszerek? A terápia három elsődleges formája - az ún. elfogadás és elkötelezettség terápia, a kognitív viselkedésterápia és a RAIN (felismerés, elfogadás, vizsgálat, gondoskodás) - alkalmazásával elkezdhetjük átprogramozni a tudatalattinkat.
- A régi és az új találkozása: A hagyományos pszichológiai módszerek és a kötődéselmélet új, legmodernebb technikáinak keverékén keresztül tanulhatunk.

Lépj te is a gyógyulás és az egészségesebb kapcsolatok felé vezető útra a kötődéselmélet technikáinak elsajátításával!
állapot:
kategória: Könyv > Ezotéria >
kategória: Könyv > Pszichológia >
kiadó: Édesvíz, (2022)
cikkszám / ISBN: 9789635073771
kötés: fűzve
oldalszám: 169
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár