kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Cloud, Henry - Townsend, Henry : Játszmák nélkül

  • leírás
  • további adatok
Hogyan kezdjünk hozzá a nehéz beszélgetésekhez?

„A ​jó konfrontációs készség a siker elengedhetetlen feltétele az élet minden területén. Az eredményes emberek jó konfliktuskezelők, tudják, hogyan folytathatnak hatékony konfrontációt, és nyíltan szembenéznek a kapcsolataikban felmerülő problémákkal” – írják a népszerű határvonalak-sorozat pszichológus szerzői könyvük előszavában.
Minden kapcsolatban szükség van olykor a konfrontációra. Időnként egyszerűen csak nemet kell mondanunk, ha nem akarjuk túlhajszolni magunkat, máskor határokat kell húznunk, mert irányító, manipuláló, felelőtlen, netán agresszív partnerrel állunk szemben. Néha pedig arra van szükség, hogy – éppen a kapcsolat érdekében – tisztázzuk a problémákat.
A Játszmák nélkül segít konfrontációs készségünk fejlesztésében, megtanulhatjuk, hogy a konfliktusok vállalása és az őszinteség nem mond ellent a szeretetnek, sőt a tisztázó beszélgetések erősebbé és biztonságosabbá teszik a kapcsolatokat. A szerzők gyakorlati ötletekkel, javaslatokkal, illusztratív párbeszédekkel mutatják be, hogy a másik félnek együttműködési lehetőséget kínáló, ítélkezésmentes hozzáállás hogyan segíti elő a problémás kérdések konstruktív megoldását.
állapot:
kategória: Könyv > Pszichológia >
kiadó: Harmat, 2021
cikkszám / ISBN: 9789632886312
kötés: fűzve
oldalszám: 303
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár