kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Civardi, Anne - Fred Rashbrook : Horgászat - Készítsünk egyszerű felszerelést és fogjunk halat

  • leírás
  • további adatok
Sorozat: Mindentudó könyvek.

Ebből a könyvből megismerheted a partról, csalival való horgászatot, a halfogás legegyszerűbb és legolcsóbb módját. Olvashatsz a tavakon, folyókon és patakokon művelhető édesvízi horgászat fortélyairól, és - mivel a könyv eredetileg angol gyerekek számára íródott - a tengerpartokon és a folyótorkolatokban való horgászásról is. Ezek az ismeretek talán neked is hasznodra lehetnek, ha a tengernél nyaralsz. A költségesebb és bonyolultabb módszerekkel: például legyező, a pergető vagy csónakos horgászattal nem foglalkozunk.
Megmutatjuk, hogyan szereld fel a zsinórra az úszókat, az ólmokat, a horgokat és a csalit. Arról is olvashatsz, milyen hal fogására milyen csalit érdemes használni. Megtudhatod e könyvből, hol élnek a leggyakoribb halak, és hol van a legnagyobb esélyed arra, hogy megfogd valamelyiküket. Bemutatjuk, hogyan készíthetsz magadnak horgászfelszerelést. Persze nem kell mindent magadnak csinálnod, a horgászboltokban sokféle botot, orsót és egyebet kaphatsz, nehéz is eldönteni, melyiket válaszd.
A horgászok sok szakkifejezést használnak, a legfontosabbakat igyekeztüünk a könyben megmagyarázni. Ha mégis megakadnál, segít a 32. oldalon található horgászszótár.
állapot:
kategória: Könyv > Ifjúsági- és gyermekirodalom >
kategória: Könyv > Természettudomány > Halászat, horgászat >
kiadó: Novotrade Rt., 1989
cikkszám / ISBN: 0060355
kötés: fűzve
oldalszám: 32
könyv nyelve: magyar

további képek

Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár