kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Töreky Ferenc : Fiatalok, szerelem, szex

2 500 Ft
  • leírás
  • további adatok
Dedikált példány!
A szerző ff. képeivel illusztrált.

Töreky Ferenc (1922 - 2016), alkalmazott grafikus, a Magyar Képzőművészeti Főiskolán Konecsni György, Barcsay Jenő, Hincz Gyula és Koffán Károly kezei alatt tanulta a mesterséget.
Művészeti tanácsadóként dolgozott a Képzőművészeti Kiadónál, valamint a Lektorátus, a MAHÍR szakértője, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének elnökségi tagja, a Plakátművészeti Alapítvány elnöke, tiszteletbeli elnöke volt. Számos könyvet tervezett és illusztrált, 12 művésznaptárt rajzolt, mintegy 70 négyzetméter üvegfestményt festett szállodák, uszodák, bankok, magánmegbízók számára. Gobelin terveit felesége szőtte.

Ez a könyv azokra a kérdésekre igyekszik feleletet adni (felnőtteknek is) melyek a felvilágosító szakkönyvekben nem találhatók, vagy egyoldalúan a nemi élet fiziológiai oldaláról tárgyalják a kérdést.
Ez a könyv a serdülőkor szerelmi életéhez kíván segítség lenni. Annak biológiai, pszichológiai, erkölcsi, egészségügyi, társadalmi vonatkozásaival együtt, beleértve azt a hatalmas, romantikus élményvágyat, amely legtöbbször nagyobb a szex-éhségnél.
Ez a könyv nem kíván sem lebeszélni, sem rábeszélni. Tanácsot szeretne adni boldog, emberhez méltó szerelemhez és testi, lelki, egészségügyi tragédiák megelőzéséhez.
állapot:
kategória: Könyv > Pszichológia >
kategória: Könyv > Orvosi > Életmód, egészség >
kategória: Könyv > Művészet > Képzőművészet >
kategória: Bibliofilia > Dedikált, aláírt >
kiadó: Darabant András, 2001
cikkszám / ISBN: 0057331
kötés: fűzve
oldalszám: 143 p.
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár