kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Egoscue, Pete : Élet fájdalom nélkül

4 200 Ft
  • leírás
  • további adatok
Egyedülálló módszer a fájdalmak megszüntetésére

Élj fájdalom nélkül! A teljesen átdolgozott és megújult, eddig milliós példányszámban megjelent bestseller segít abban, hogy jobban érezd magad és könnyebben menjen a mozgás.
A mai naptól kezdve többé nem kell együtt élned a fájdalommal. Ez az Egoscue-módszer forradalmi üzenete, amely egy áttörést jelentő rendszer a mozgásszervi fájdalmak megszüntetésére gyógyszerek, műtét vagy drága fizikoterápia nélkül.
Az Egoscue-módszert Pete Egoscue, nemzetközileg elismert fiziológus fejlesztette ki, aki sérülési tanácsadóként a legsikeresebb emberekkel dolgozik együtt az élet minden területén, és több millió embernek segített már elképesztő, több mint 90 százalékos sikeraránnyal.
A módszer egy sor kímélő gyakorlatot és gondosan felépített, "E-gyakorlatnak" nevezett nyújtást alkalmaz, hogy segítsen a testnek visszatérni a természetes, fájdalommentes állapotába. A könyvben részletes fényképeket és lépésről lépésre bemutatott útmutatásokat találhatsz több tucat E-gyakorlathoz, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy gyors és tartós enyhülést biztosítsanak a következő problémákra:
ízületi panaszok, beleértve a hát- és nyakfájdalmakat, a térd, a csípő és váll fájdalmát, az ízületi gyulladást és a bokasérüléseket;
izom- és lágyszöveti problémák, beleértve a rotátorköpeny-sérüléseket, az ínhüvelygyulladást és a láb gyakori panaszait;
nyilalló fájdalmak, beleértve az isiászt és az alagút szindrómát;
és még sok más kínzó jelenséget, beleértve a fejfájást, a szédülést és a fáradtságot.

EZZEL A KÖNYVVEL ELINDULHATSZ AFELÉ, HOGY VISSZASZEREZD A LEGNAGYOBB AJÁNDÉKOD: A FÁJDALOMMENTES TESTED!
állapot:
kategória: Könyv > Orvosi > Életmód, egészség >
kategória: Könyv > Sport >
kiadó: Good Life Books, 2022
cikkszám / ISBN: 9786156455666
kötés: kötve/papír
oldalszám: 297
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár