kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Mascetti, Daniela - David Bennett : Ékszerek könyve

  • leírás
  • további adatok


A ​különösen szép kiállítású Ékszerek könyve szakszerű szempontokat ad a kereskedelmi forgalomban előforduló ékszerek azonosításához, koruk megállapításához és értékük felméréséhez. A szerzők, a Sotheby's aukciós cég szakértői, évente több millió font értékű ékszert becsülnek fel, így a piacon fellelhető ékszerek teljes skálájával találkoznak. 833 színes kép segítségével kimerítő leírást adnak mind a keresett különlegességekről, mind pedig az elkerülendő utánzatokról.
Ez az elsősorban gyakorlati kézikönyv betekintést nyújt az árkülönbségek kialakulásába, és megismerteti az olvasót az ékszerfajták egyedi jellegzetességeivel. Különös figyelmet szentel a főbb drágakőtípusok azonosító és vizsgálati módszereinek, melyek segítségével felmérhető a drágakövek minősége, és kiszűrhető a hamisítvány.
A közérthető stílusú magyarázatok – a szövegközpontú könyvekkel ellentétben – az illusztrációkra támaszkodnak, megkönnyítve az ismeretanyag elsajátítását. A könyvet ajánljuk mindazok figyelmébe, akiket érdekel a divat története, ékszervásárláshoz szeretnének szempontokat kapni, vagy egyszerűen az ékszerek csodálatos látványában kívánnak gyönyörködni.
állapot:
kategória: Könyv > Művészet > Iparművészet >
kategória: Könyv > Divat, divattörténet >
kategória: Könyv > Művészet > Művészeti album >
kategória: Könyv > Művészet > Művészettörténet >
kiadó: SubRosa, (1994)
cikkszám / ISBN: 0054045
kötés: kötve/egészvászon (kiadói, eredeti védőborítóban)
oldalszám: 424
könyv nyelve: magyar

további képek

Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár