kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Kopa János : Egyperces vadászatok

  • leírás
  • további adatok
Minden történet, pár perc alatt elolvasható, pihentető. Tartalmas időtöltést biztosít az olvasó számára. Vadászoknak kifejezetten kellemes élmény!

Nem arról szólnak, hogy „kimentem vadászni, meglőttem, hazavittem, megettem,” hanem arról adnak képet, hogy mit jelenthet a vadászat az embernek magának, milyen hatással van a természettel való kapcsolatra, de legfőként mit jelent a vadászat az emberek egymás közti kapcsolatában, barátságok kialakulásában, sőt, a családi kapcsolatok ápolásában. Figyelmünkbe idézi, hogy az ember és a természet szoros egységét alkot, s ezen belül az emberek egymással is szorosan összetartoznak, egymásra utaltak.

Több mint negyven esztendő vadászatainak esszenciája ez a remek kötet. A történetek mindegyike elénk tár valamilyen tanulságot, vagy tapasztalatot, de a szerző legfőképpen arra törekedett, hogy történetei példázhassák az igazi, a hagyománytisztelő, etikus vadászat szerepét, hatását az ember és ember, az ember és az élővilág, az ember és a természet kapcsolatára.

A történetek rövidek, s igyekeznek - a szórakoztatás kifejezett szándéka mellett - valamiféle okulást is közvetíteni.
állapot:
kategória: Könyv > Vadászat >
kiadó: Dekameron, (2006)
cikkszám / ISBN: 9789639331280
kötés: kötve/papír
oldalszám: 210
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár