kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Beregi Tamás : Egyetleneim

2 800 Ft
  • leírás
  • további adatok
A groteszk regény főhőse egy naiv fiatalember, aki ismerkedési kudarcai, tragikomikus, abszurd kalandjai ellenére végsőkig kitart az ideális nő meg­szerzésének elve mellett. Az ámokfutássá terebélyesedő nőkeresés helyszínéül a kilencvenes évek Budapestjének kultikus szórakozóhelyei, koncertjei szolgálnak: diákszigeti, Almássy téri, FMK-s, Picasso Point-os, Zöld Pardon-os, frankhegyi bulik, táncházak és technopartik, egyetemi gólyabálok, pesti és vidéki fesztiválok, Quimby-, Másfél-, Korai Öröm-koncertek, tabáni, kapolcsi és EFOTT-rendezvények elevenednek meg a szemünk előtt, így a könyv a nőkeresés nehézségeinek bemutatásán túl egy elmúló kornak is emléket állít.

A regényt egy különleges függelék egészíti ki, amely ironikus ismerkedési tanácsadó és egyedülálló áltudományos szerelmi algebra: szemezési és csó­kolózási egyenletek, leszólítási- és bulihangulat-diagramok, alkoholfaktorok, nőkövetési térképek és pontozási skálák, randevútipológiák, táblázatok rend­szere vezet az egyre tovább indázó ismerkedési ideálegyenlet felé.

A lírai-cinikus, romantikus-obszcén regény mindazoknak szól, akik emlé­keznek még egy lassan elmúló bulikorszakra, és egy olyan ismerkedési regényre vágynak, amely a tragikomikus történések mélyén végre megpró­bálja megtalálni a ,miért nem működik jól?" okait is.

A védőborító az ablacskáknál szakadozott, celluxszal javítgatva, itt jegyezném meg, hogy én még ép borítóval nem emlékszem, hogy találkoztam volna, vagy pedig nálunk sérült meg. Az ötlet jó volt de nem igazán könyvespolckompatibilis.
állapot:
kategória: Könyv > Szépirodalom > Próza >
kategória: Könyv > Szépirodalom > Kortárs magyar szépirodalom >
kiadó: Európa, 2003
cikkszám / ISBN: 9630773422
kötés: kötve/papír (kiadói, eredeti védőborítóban)
oldalszám: 395
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár