kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Sós Károlyné : Egy világlátott házvezetőnő feljegyzései

1 500 Ft
  • leírás
  • további adatok
„A házvezetőnők élete külföldön rendkívül nehéz. Hogy mi okozza a nehézséget? A biztos nyelvtudás hiánya, az eltérő kultúra, a másféle életstílus... Ráadásul az alkalmazottakat gyakran kihasználják. Igazságtalanul sok és megfeszített munkát követelnek tőlük, -amennyit egy ember talán nem is képes elvégezni: mosást, vasalást, takarítást, főzést, gyermekfelügyeletet."

E könyvecske szerzője egy talpraesett magyar háziasszony, akit nem kedvetlenítettek el a nehézségek, sőt! Tapasztalatait, melyeket a világ különböző pontjain szerzett, átgondolta rendszerezte és papírra vetette. Hozzáadta gyermekkori emlékeit és megtoldotta régi «erdélyi receptekkel. Az egészet derűvel, életbölcsességgel, optimizmussal fűszerezte - bízva abban, hogy „európai uniós tagságunk segíteni fog a problémák megoldásában".

Nagyanyáink remek és ma is korszerű ételleírásai, házvezetési tanácsai mellett a méltán híres szentendrei vendéglők kínálatából is megismerhetünk számos különleges ételt, ínycsiklandó finomságot. Ajánlom e könyvet mindenkinek!
állapot:
kategória: Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyv >
kategória: Könyv > Életrajz >
kiadó: Szentendrei könyvklub, 2004. Szentendre,
cikkszám / ISBN: 0054806
kötés: fűzve
oldalszám: 93
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár