kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Johnson, Morgan : Bizalom - Irányított terápiás technikák a szeretet, a bizalom és az intimitás helyreállítására

3 200 Ft
  • leírás
  • további adatok
Bevált technikákra alapozott, hiteles, érzékeny és gyakorlatias útmutató az önmagunkba és egymásba vetett bizalom fejlesztéséhez.
Hozd rendbe, gyógyítsd meg és állítsd helyre a kapcsolatodat bizonyítékokon alapuló terápiás technikákkal, készségekkel és gyakorlatokkal a bizalomépítés elismert szakemberének segítségével.
A kapcsolatok számtalan módon sérülhetnek, az árulás mint kapcsolati normasértés azonban alapjaiban képes megrázni minket. Ennek ellenére azon párok vagy partnerek számára, akik együtt akarnak maradni, és munkát fektetnek bele, lehetséges a gyógyulás. A régi kapcsolatokat, amelyek már nem szolgálnak minket, szét lehet bontani apró darabjaira, és újra lehet építeni olyan kötelékké, amely mélyebb, erősebb és örömtelibb, mint azt valaha is képzeltük. A közös belső erőforrások felkutatásával és egy biztonságosabb kapcsolati tér megteremtésével az egészségtelen párkapcsolati minták megtörhetők, az egymás iránti gondoskodás mélyíthető.bizalomerősítő munka - egyéni és közös gyógyulás - szorosabb érzelmi kapcsolódás - mélyebb intimitás - kapcsolaterősítő kommunikáció

A Bizalom című kötetben az alábbiakat találhatod meg:
o Részletesen kidolgozott gyakorlatok és készségfejlesztő feladatok, amelyek segítik a párokat azáltal, hogy ezek közös elvégzésével helyreállíthatják az önmagukba és egymásba vetett bizalmukat.
o Irányított módszer az árulás utáni gyógyuláshoz, legyen szó szexuális hűtlenségről, érzelmi viszonyról, rejtett függőségekről vagy tiszteletlenségről.
o Megbízható terápiás stratégiák és technikák a párterápia Gottman-módszeréből, az érzelemközpontú párterápiából (EFT) és más, bizonyítékokon alapuló megközelítésekből. o Kiegészíthető javaslatok, beszélgetésindítók és mintaszövegek az érzelmi feldolgozás és a kapcsolati gyógyulás elősegítésére.
o A párkapcsolati dinamika befogadó, előítélet-mentes szemlélete, amely a könyvet bármilyen típusú kapcsolatban alkalmazhatóvá teszi.

"A bizalom létfontosságú az egészséges kapcsolatokhoz, mert ez az alapja a kötődésnek és a bensőséges viszonyulásnak, amely szükséges a gyümölcsöző, hosszú távú kötelék kialakításához és fenntartásához."
állapot:
kategória: Könyv > Pszichológia >
kategória: Könyv > Szociálpszichológia >
kategória: Könyv > Pszichológia > Önsegítő könyvek >
kiadó: Édesvíz,2023
cikkszám / ISBN: 9789635074402
kötés: fűzve
oldalszám: 217
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár