kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Bloch, Serge - Frédéric Boyer : Biblia - Az ősi történetek

  • leírás
  • további adatok
A teremtéstörténettől Dániel könyvéig.

Fordította: Pacskovszky Zsolt.

A kötet harmincöt történetet mesél el az Ótestamentumból a Genezistől Dániel könyvéig modern és szórakoztató stílusban.
Serge Bloch értő és érzékeny módon eleveníti meg mindannyiunk kedves bibliai jeleneteit. A közérthető és elgondolkodtató szövegeket a történetek hátterét és szimbolikáját megvilágító jegyzetek kísérik.
Serge Bloch a kortárs illusztrátorok egyik legnagyobbika: több mint háromszáz könyvet illusztrált már, grafikái olyan lapokban jelennek meg rendszeresen, mint a New York Times, a Wall Street Journal, a Le Monde vagy a Süddeutsche Zeitung. Magyarul meglepő módon viszonylag kevés könyve elérhető, ezek közül is az egyik leghíresebb a Davide Calival közös Az ellenség vagy a Jean-Philippe Aroud-Vignod-val együtt jegyzett Nyomozás a suliban-sorozat. Serge Bloch több helyen elmondta, hogy számára az elmúlt időszak legnagyobb munkája a Biblia illusztrálása volt.
Hatalmas vállalkozás volt a könyv születése: Frédéric Boyer íróval négy évig dolgoztak az ötszáz oldalas, mintegy kétezer rajzot tartalmazó, nagyméretű köteten, amely az Ótestamentum jól ismert történeteit mutatja be. Blochnak ez volt az első közös munkája Boyer-val, aki 2001-ben már dolgozott egy nagyszabású projekten, amelynek keretében bibliamagyarázók és kortárs francia írók készítettek teljesen új francia fordítást a Bibliához.
állapot:
kategória: Könyv > Képregény >
kategória: Könyv > Vallás >
kiadó: Scolar-Vivandra, (2019)
cikkszám / ISBN: 9789635090082
kötés: fűzve
oldalszám: 519
könyv nyelve: magyar

további képek

Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár