kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Major János - Nagy Béla - Szücs László : Az FTC labdarúgó szakosztályának története

  • leírás
  • további adatok
A címlapon: Fradi labdarúgó szakosztály története
444-en zöld-fehérben

71 ​év legfontosabb eseményeiről és az alcímben szereplő 444-es számról, illetve a könyv tartalmáról az előszóban Harót János így írt:
„A Ferencvárosi Torna Club labdarúgó szakosztályának történetét kapja a következő oldalakon az olvasó. Könyvünk korlátozott terjedelme miatt a szerzők természetesen nem törekedhettek teljességre. Csak a legérdekesebb, legjellemzőbb epizódok elevenednek meg, az alakulás óráitól napjainkig.
A könyv második részében több mint félszáz emlékezetes mérkőzés, bajnoki-, vagy kupatalálkozó, esetleg más nemzetközi viadal legizgalmasabb percei, legérdekesebb momentumai idézik a múltat.
Az úgynevezett történelmi arcképcsarnokban az egyesület sokszoros válogatott játékosairól festenek rövid portrét a szerzők. Végül a számok birodalmában bizonyára érdeklődéssel böngészik majd a szurkolók a Ferencvárost és a játékosokat ismertető statisztikai összeállítás adatait.
Szeretném hinni, hogy a ferencvárosi zöld-fehér színek népes és lelkes táborának tagjai szeretettel olvassák majd a könyvet. Olyan szeretettel, amilyennel a szerzők gyűjtötték össze és írták meg az anyagot.

Sokat forgatott, viseltes példány.
állapot:
kategória: Könyv > Sport >
kiadó: Sportpropaganda, 1972
cikkszám / ISBN: 0062497
kötés: fűzve
oldalszám: 144
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár