kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Sockolov, Matthew : A tudatosság gyakorlása

3 600 Ft
  • leírás
  • további adatok
Csendesítsd el elmédet, és találj rá a békére a tudatos meditáció segítségével!

A mindfulness (tudatos meditáció) a stressz csökkentésének, az ellenálló képesség növelésének és a mentális jóllét fenntartásának tudományos bizonyítékokon alapuló módja. Már egy rövid meditáció is képes egy rosszabb napot felderíteni, és segíthet, hogy a jelen pillanatban állapodhass meg.

Matthew Sockolov, a könyvében található 75 alapvető gyakorlattal nyújt útmutatást mindazoknak, akik a tudatos meditáció előnyeiben akarnak részesülni - így többek között szakértői tanácsot ad arra, hogyan lehet a csapongó gondolatainkkal megbirkózni, vagy miként kezeljük a mentális blokkokat.

A tudatosság gyakorlása oldalain fellelhető első gyakorlatok csupán öt percet vesznek igénybe, és könnyen kivitelezhetők. Ahogy haladsz előre a könyvben, a meditációk egyre összetettebbé válnak, és veled egy ütemben teljesednek ki. A már elsajátított leckékre épülve fejlesztenek tovább a tudatosság terén. A különféle konkrét helyzetekre és érzelmekre tervezett meditációkkal még a legtapasztaltabb meditálók is praktikus gyakorlati képzést kapnak a kötetből tudatosságuk fejlesztéséhez.

A könyvben a következő témákban is találsz gyakorlatokat:
- A szorongás és a stressz csökkentésére
- A harag lehűtésére
- A depresszió kezelésére
- A fájdalom uralására
állapot:
kategória: Könyv > Orvosi > Életmód, egészség >
kategória: Könyv > Ezotéria > Meditáció, jóga >
kiadó: Good Life Books, 2022
cikkszám / ISBN: 9786156455246
kötés: fűzve
oldalszám: 239 p.
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár