kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Fingeroth, Danny : A hihetetlen Stan Lee - A Marvel igazi szuperhőse

3 000 Ft
  • leírás
  • további adatok
STAN LEE minden idők leghíresebb és legsikeresebb amerikai képregényalkotója volt, fantasztikus karrierjét azonban konfliktusok és ellentmondások jellemezték. Tényleg ő lett volna a legkreatívabb elme? Vagy csak szerencsés és nem különösebben tehetséges potyautas volt, aki ahhoz értett, hogy jól helyezkedjen és lenyúlja mások ötleteit? Vagy valami egészen másról szólna a történet?
Danny Fingeroth a Marvel Comics írójaként és szerkesztőjeként több mint 40 éven át dolgozott közvetlen munkatársaként, így valódi bennfentesnek számít. Egyedülálló könyvéből nemcsak Stan Leet, a képregényalkotót, porondmestert, üzletembert, kreatív szellemet, médiasztárt és látnokot ismerhetjük meg, hanem a Marvel és a szuperhősök eredettörténetét is.
A Hihetetlen Stan Lee - A Marvel igazi szuperhőse az első olyan átfogó életrajz Stan Leeről - a Pókember, a Bosszúállók, az X-Men és az Ezüst Utazó megálmodójáról -, amelyben a szerző olyan egyedi kontextusba helyezi Lee életét és munkásságát, amelyre egyetlen másik író sem lenne képes.
állapot:
kategória: Könyv > Képregény >
kategória: Könyv > Életrajz >
kiadó: HVG, (2020)
cikkszám / ISBN: 0060052
kötés: kötve/papír (kiadói, eredeti védőborítóban)
oldalszám: 400, [8] t.
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár