kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Bordeaux Székely, Edmond : A böjtölés esszénus tudománya és a mértékletesség művészete

3 000 Ft
  • leírás
  • további adatok
Sorozat: E. B. Székely Könyvek 5.

Számos jó és kevésbé jó, szakszerű és szakszerűtlen könyv jelent meg, és talált gazdára a böjtölésről és az egészséges életről, a politikai váltás utáni első évtizedben. Ez egyúttal azt is mutatja, hogy Magyarországon lassan de biztosan növekszik az a társadalmi réteg, ahol már fontossá kezdenek válni az egészség megtartásának, vagy helyreállításának természetes módszerei.
Dr. Székely legelső, közel harminc nyelvre lefordított, régóta világhírű Esszénus Béke Evangéliumának Első könyve jelentheti a böjtöléshez, vagyis a testünk méregtelenítéséhez szükséges bölcs tanítást, és szilárd lelki alapot, amiben Jézus azt tanítja, hogy testünket belülről is meg kell tisztítani. Ezzel válthatjuk meg múltbéli "bűneinket", amiket az evés-ivás terén elkövettünk.
Az Esszénus Béke Evangéliumból megismerhető ősi tudás gyökerei több ezer évre, az ókori múltba a sumérokhoz, és Egyiptomba nyúlnak vissza. Amint Dr. Székely írja: "Az Esszénus tanítások az ókori kultúrák teljes tudáskincsének szintézisét jelentik." Röviden fogalmazva Az Esszénus Béke Evangélium a böjttel, és a természetes, "Istennek tetsző" életmóddal foglalkozók számára mindig is alapkönyv volt, és marad.
állapot:
kategória: Könyv > Orvosi > Életmód, egészség >
kategória: Könyv > Vallás >
kategória: Könyv > Ezotéria >
kiadó: Living Earth Élő Föld Kft., 2000
cikkszám / ISBN: 0059977
kötés: fűzve
oldalszám: 80 p.
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár