kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Nagy Balázs (szerk.) : Magyarország legszebb kerékpáros útvonalai

  • leírás
  • további adatok
Sorozat: Túrázók nagykönyve

"Túrázók nagykönyve sorozatunk legújabb kötete ezúttal Magyarország legkülönlegesebb biciklis útvonalain vezeti végig az olvasót. A könyvünkben bemutatott túrák az egész család számára kikapcsolódást és garantált feltöltődést biztosítanak, a felfedezés izgalmát ígérik - két keréken még a jól ismert táj is más arcát mutatja.
A kötet változatos helyszínekre invitál bennünket, a hegyi terepek mellett jócskán lemegyünk a síkvidékekre is - a síksági vagy szelíd dombvidéki területek gyalogosan sokszor végeláthatatlannak tűnnek, ám biciklizve már befogadhatók és igazán érdekesek. Túráink során körbejárjuk a Fertő, a Velencei- és a Tisza-tavat, sőt Románia, Szlovákia és Ausztria felé is átlépjük a határt. Nyeregbe pattanva a Kárpát-medencei vidék sokszínűségének más dimenzióját fogjuk megtapasztalni! Úgy vezetjük az új tájat megismerni kívánókat, a kalandokat és látnivalókat keresőket, hogy a legátfogóbb, legsajátosabb képet adjuk a megcélzott helyszínről.
A könyvben helyet kapó 28 fejezet változatos nehézségű kirándulásokat kínál, köztük számos olyat, amelyen a gyerekek is bátran kipróbálhatják magukat. Előző köteteinkhez hasonlóan az egyes útvonalakat gazdag képanyag, áttekintő térkép és gyakorlati leírások teszik teljessé. A túrákhoz kapcsolódó kulturális és természeti értékek részletes bemutatása mellett - a könnyebb tervezés érdekében - mindenhol feltüntettük a nehézségi fokot, a pontos távolságot, a menetidőt, a szintemelkedést és a szükséges felszerelést.
Kerekedjünk fel, és ismerjük meg Magyarország legszebb kerékpáros útvonalait!"
Kartonált borítóban.
állapot:
kategória: Könyv > Földrajz > Útikönyv, Turistatérkép >
kiadó: I.P.C. Könyvek Kft., 2019
cikkszám / ISBN: 9789636357047
kötés: egyéb (lásd a leírásban)
oldalszám: 543
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár