kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Takako Samejima : Különleges gyöngyékszerek - Szépséges, könnyen elkészíthető ékszerek

  • leírás
  • további adatok
A könyvben szebbnél szebb gyöngyékszerek készítését mutatjuk be. A kezdők és haladók egyaránt találnak benne mintákat. A gyöngyfűzést pedig részelet rajzok segítik.

Tartalom: Anyagok és eszközök Alaptechnikák Variációk egy-egy gyöngyfajtára Gyűrűk Fülbevalók Karkötõk Nyakláncok Brossok Mobildíszek Hajdíszek Szemüvegtartó láncok Egyéb kiegészítõk...

"A gyöngyök iránti rajongásom gyerekkoromban kezdődött, amikor nagyanyám egy gyűrűvel ajándékozott meg. Az egyszerű kis ékszer pusztán sorba fűzött gyöngyökből állt, mégis elbűvölt. Rendszeres látogatója lettem a helyi hobbiboltnak, és nem telt bele sok idő, hogy elkezdtem saját gyöngyékszereket készíteni. Első kísérleteim előtt több gyöngyfűzéssel kapcsolatos könyvet áttanulmányoztam, ezzel együtt azonban számtalan hiba és kudarc is kísérte munkámat. Az évek során aztán elkezdtem saját magam tervezte ékszereket készíteni. Ebben a könyvben örömmel osztom meg alkotásaimat az Olvasókkal. Minden egyes gyöngy olyan, mint a festő palettáján a különféle festékek. Az elkészült munkadarab hűen tükrözi alkotója egyéniségét, akárcsak egy festmény. Remélem, ez a könyv mindenkit arra ösztönöz, hogy saját kezűleg elkészített ékszerek, kiegészítők megalkotásával felfedezze a gyöngyfűzés örömeit, és saját maga tervezte, egyedi darabokat készítsen. " - Szerző.
állapot:
kategória: Könyv > Hobbi >
kiadó: Cser, 2008
cikkszám / ISBN: 9789632780108
kötés: kötve/papír
oldalszám: 120
könyv nyelve: magyar

további képek

Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár