kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Cloud, Henry - John Townsend - Dave Carder - Earl Henslin : Családfánk titkai - Hogyan változtassunk káros családi mintáinkon?

  • leírás
  • további adatok
Gyerekkorunkban a családunkban elsajátított magatartás- és kapcsolati minták személyiségünk részévé válnak, és egész életünket végigkísérik. A káros minták akár nemzedékeken át hagyományozódnak kifejtve romboló hatásukat - a család szétesése, lelki sérülés, szenvedélybetegség, családon belüli bántalmazás - az újabb és újabb generációk életében. De nem szükségszerű, hogy megismételjük elődeink hibáit!

A könyv pszichológus, illetve lelkipásztor szerzői terapeutaként szerzett tapasztalataik alapján állítják, hogy a káros minták megváltoztathatók, és az érzelmi sérülések gyógyíthatók. Terápiás gyakorlatuk mellett a Biblia évezredes bölcsességéből merítve vizsgálják, hogyan ismerhetjük fel azokat a családunkban elsajátított viselkedési és kapcsolati mintákat, amelyek negatívan hatnak az életünkben, ha nem változtatunk rajtuk. Könyvükből megtudhatjuk, mit tehetünk azért, hogy a diszfunkcionális működési módokat átdolgozva egészséges mintákat alakítsunk ki, illetve adjunk tovább az utánunk következő generációknak.
állapot:
kategória: Könyv > Pszichológia >
kategória: Könyv > Vallás >
kiadó: Harmat, 2021
cikkszám / ISBN: 9789632885896
kötés: fűzve
oldalszám: 210
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár