kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Mitnick, Kevin D. - William L. Simon : A legendás Hacker 2 - A behatolás művészete

  • leírás
  • további adatok
Kevin ​Mitnick, a rendkívüli hacker folytatja sikerkönyvét, A megtévesztés művészetét. Kevin Mitnick, a világ legnevesebb hackere életét immár vállalatok és állami hivatalok adattolvajokkal, kibervandálokkal és más kártékony számítógépes behatolókkal szembeni küzdelmének támogatásának szenteli. Sikerkönyvében, A megtévesztés művészetében Mitnick kitalált esettanyulmányokkal mutatta meg, hogyan veszélyeztetik rafinált számítógépes crackerek „social engineering” használatával a műszaki értelemben legbiztonságosabb számítógépes rendszereket. Új könyvében Mintnick egy lépéssel továbbmegy, valódi számítógépes betörések hajmeresztő történeteit meséli el, és azt is megmutatja, az áldozatok hogyan előzhették volna meg azokat. A hackerközösségen belüli hírneve egyedülálló hitelességet biztosít Mitnicknek, így a bűntények elkövetői szabadon megosztották vele történetüket, amelyet Mitnick most először tár elénk ilyen részletesen. Szó esik többek között:

Egy baráti csoportról, akik majdnem egy millió dollárt nyertek játékautomaták visszafejtésével. Két tizenévesről, akit terroristák rábeszéltek, hogy törjenek be a Lockheed Martin számítógépes rendszereibe.
Két elítéltről, akik összefogtak, hogy egy texasi börtönben váljanak hackkerré. Egy „Robin Hood” hackerről, aki számos neves vállalat számítógépes rendszerébe hatolt be – majd közölte velük, hogyan jutott be.

A megtörtént számítógépes betörések lebilincselő elmesélésével, a biztonsági szakemberek által végrehajtandó ellenintézkedésekre való tanácsaival, illetve Mitnick saját csípős megjegyzéseivel a könyv minden bizonnyal széles olvasóközönség érdeklődését kelti majd fel, illetve vonzza majd a bűnüldöző szervek és a média figyelmét.
állapot:
kategória: Könyv > Informatika >
kiadó: Perfact-Pro Kft., 2006
cikkszám / ISBN: 9789638647252
kötés: fűzve
oldalszám: 311
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár