kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Kirwan, Pat : Ne csak a labdát nézd

  • leírás
  • további adatok
Amerikai football szakértő szemmel
Pat ​Kirwan az egyik legnépszerűbb és legtekintélyesebb NFL-szakértő, aki a Movin' the Chains rádióműsor házigazdája az NFL Rádióban, valamint az NFL.com szerkesztője. 2003 óta az NFL Today szerkesztőmunkatársa a CBS-nél, de folyamatosan feltűnik más televíziós és rádiós műsorokban is (ESPN, NFL Network, Sporting Radio News) vendégszakértőként.
Mielőtt 1998-ban csatlatkozott volna a CNN/SI médiacsoporthoz, 25 évet töltött el az amerikai football világában, mint közép- és főiskolai edző, majd játékosmegfigyelőként a Phoenix Cardinals és a Tampa Bay Buccaneers csapatoknál, mielőtt a New York Jets védelemért felelős segédedzője lett, ahol később éveket töltött el a menedzsmentben sportigazgatóként. Három felnőtt gyermek édesapjaként feleségével, Janettel New York közelében él.
David Siegerman veterán sportújságíró, aki karrierjét napilapoknál kezde (Newsday, Jackson Sun), majd a College Sports Magazine-nál helyezkedett el, mielőtt 1996-ban a nyomtatott sajtót maga mögött hagyva a televíziózást választotta, ahol a CNN/SI helyszíni közvetítéseit vezette, majd vezetőszerkesztője lett a College Sports csatornának. 2003 óta szabadúszó szerző és producer. Feleségével és két gyermekével a New York melletti Larchmontban él. Spirálkötött
állapot:
kategória: Könyv > Sport >
kiadó: Candower, 2013
cikkszám / ISBN: 9789638989901
kötés: egyéb (lásd a leírásban)
oldalszám: 303
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:muzant@t-online.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár