kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Subtil, Julie - Noyoux, Vincent : National Geopgraphic - Isztambul

1 500 Ft
  • leírás
  • további adatok
Sorozat: National Geographic - Városjárók zsebkalauza

AZ UTAZÁS MEGTERVEZÉSE: Isztambul és Törökország átfogó áttekintése segítségével utazásunkat a rendelkezésre álló időhöz és igényeinkhez igazíthatjuk.
KALANDRA FEL!: Különleges és testközeli élmények, például törökfürdőzés és ételkóstolás Isztambulban; az ókori Epheszosz felfedezése; hőlégballonozás a pazar Kappadókia felett.
BENNFENTES TIPPEK: A National Geographic fotósainak, íróinak, felfedezőinek, helyi szakértőinek kincset érő tanácsai, kedvenc helyei és még sok minden más.
SÉTÁK ÉS HAJÓTÚRÁK: Az adott terület színkódolt térképeivel, többek között Isztambul óvárosában, az idilli Herceg-szigeteken és hajóval a Boszporuszon. KIRÁNDULÁSOK: Séta a Lükiai úton, kajakozás a Török Riviéra mentén és más izgalmas kiruccanások. NE HAGYJUK KI!: Minden fejezetben megtalálható listák, melyek az ajánlott helyeket és tevékenységeket részletesen bemutató leírásokat jelzik.
FÉNYKÉPEK, ILLUSZTRÁCIÓK ÉS TÉRKÉPEK: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.
Színes kartonált kötésben.
állapot:
kategória: Könyv > Földrajz > Útikönyv, Turistatérkép >
kiadó: Geographia, 2009
cikkszám / ISBN: 9789639810471
kötés: egyéb (lásd a leírásban)
oldalszám: 60
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:muzant@t-online.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár