kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Bosmann, Suzanne - Cullen, Catherine - Hare, Tony - Harwood, Elain - Rapoport, Michael : London

  • leírás
  • további adatok
Történelem, építészet, természet, múzeumok, londoni élet művészszemmel
Sorozat: Corvina Kulturális útikönyvek
Történelem - Európa pénzügyi fővárosa nem egy nap alatt született meg. Fedezzük föl a város 2000 éves történetét alakító események, a pestisjárványok, a nagy tűzvész, a világháborús bombázások helyszíneit!
T Építészet - A középkor építményein, a György-kori stíluson, a viktoriánus gótikán, a múlt század 30-as éveinek emlékein és napjaink égbetörő toronyházain keresztül ismerjük meg a hatalmas kikötőváros változatosságát!
Természet - Élvezzük a londoniak által oly csodálatosan rendben tartott zöldterületeket, a Temze partjait, a híres parkokat, az angol kerteket!
T Múzeumok - Merüljünk el a nagyszerű kiállítások mérhetetlen gazdagságában, a British Musum ókori gyűjteményétől a modern művészet templomának számító Tate Gallery kollekciójáig! Londoni élet
T - A hagyomány kötelez: igyunk meg egy csésze igazi angol teát, együnk hozzá aprósüteményt, és közben nézzünk meg egy krikett-mérkőzést. Gyönyörködjünk a királyi család körüli látványosságokban vagy élvezzük a hamisítatlanul "british" pubok és színházak hangulatát!
Művészszemmel - London varázsa megihlette a költőket és a detektívregények íróit egyaránt, Dickens vagy Prévert tollát csakúgy, mint Monet, Canaletto vagy Turner ecsetjét.
állapot:
kategória: Könyv > Földrajz > Útikönyv, Turistatérkép >
kategória: Könyv > Művészet >
kiadó: Corvina, 2012
cikkszám / ISBN: 9789631360912
kötés: fűzve
oldalszám: 190
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár