kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

T. Dénes Tamás : Kódtörő ABC - Kriptográfia mindenkinek

  • leírás
  • további adatok
Sorozat: Titoktan trilógia 1. -

"A titok ajtaját nem olyan nehéz kinyitni, mint ahogy azt a tudatlan emberek gondolják. Ellenkezőleg, az a szörnyű, milyen nehéz bezárni." (Akatugava Rjunoszuke, japán író) Nos, pontosan erről szól a könyv. A titkok elrejtésének, "bezárásának", vagy éppen a képzeletbeli "ajtókra" szerelt zárak kinyitásának izgalmas módozatairól, amely az emberrel egyidős vágy és lassan az információs társadalom hétköznapi gyakorlatává válik. A TitokTan trilógia kötetei a titkok elrejtésének és megfejtésének kisenciklopédiáját alkotják.

A szerző célja, hogy az olvasót játékos formában, mégis együttgondolkodással vezesse be abba a világba, amelyről ma még azt gondolja, hogy az csupán a James Bondok, illetve a matematikusok, informatikusok, kriptográfusok kiváltsága.
Több, mint 200 kép, ábra, történelmi példa, több, mint 200 lábjegyzet és kiterjedt irodalomjegyzék segíti a tökéletes eligazodást a titok birodalmában. Mindehhez, a témához illetően titokzatos kísérőt biztosítok a kedves Olvasó mellé, aki gondolatban végigkíséri Önt eme a kalandos labirintuson. E kísérő neve Kódtörő, aki mint látni fogja "mindannyiunkból egy kicsi". Hogy pontosan ki Ő, az titok, de reményeim szerint e könyv olvasói számára, a végén mindennképpen kiderül, vagyis a TitokTan nem marad titokban.
állapot:
kategória: Könyv > Nyelvészet >
kategória: Könyv > Történelem > Művelődéstörténet >
kiadó: Bagolyvár, 2002
cikkszám / ISBN: 9789639447042
kötés: fűzve
oldalszám: 208
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár