kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Rowan, Margaret : Hímző- és varróöltések - Nélkülözhetetlen öltésgyűjtemény kezdőknek és haladóknak

  • leírás
  • további adatok

A varrás kimondottan népszerű lett az utóbbi években, és egyre többen jelentkeznek a varrótanfolyamokra, a gyerekektől egészen a nyolcvanévesekig, akik szeretnének megtanulni varrni, hímezni, vagy egyszerűen élvezni a kézmunka örömét. A könyvben bemutatjuk a különféle anyagokat és eszközöket, amelyek nélkülözhetetlenek a varráshoz.

Megtudhatjuk, hogyan kezdjünk el egy-egy munkát, milyen anyagot, cérnát vagy hímzőfonalat érdemes választani. Arról is olvashatunk, hogyan fejezzük be a munkát, és hogyan kell kezelni az elkészült darabokat. Megmutatjuk a varró- és díszítőöltések elkészítését. Minden egyes öltés leírását részletes fázisképekkel egészítettük ki, és arra is mutatunk példákat, hogyan néz ki a kész öltéssor. Ötleteket adunk arra is, hogy az adott öltést mire lehet használni, például ruhavarrására, lakástextília varrására vagy díszítésre.

A mintagyűjteményben a mintákat témák szerint, rajzokkal mutatjuk be, néhány mintához ötleteket is adunk, hogyan lehet az adott munkát kihímezni. Hasznos tanácsokat találunk a színválasztásról, a minták átalakításáról és másolásáról is.

 

 

 

kézimunka hobbi hobby kézműves díszítő szabás varrás ruha pattern

állapot:
kategória: Könyv > Kézimunka, hímzés >
kategória: Könyv > Hobbi >
kiadó: Cser, 2014.
cikkszám / ISBN: 9789632783383
kötés: fűzve
oldalszám: 256
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár