kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Grigorij Petrovics, Grabovoj : Gyógyító számok - Az emberi szervezet egészségének helyreállítása számokra való koncentrálással

  • leírás
  • további adatok

E könyvben ismertetem az általam kapott és az egészség helyreállító praxisomban használt hét-, nyolc- és kilenc számjegyű koncentrációs rendszert. Lényegében hétszámjegyű számsorok vannak felsorolva, ugyanis legfőképpen ezek képesek a legjobban összefoglalni és megértetni a számok jelentőségét és helyreállítani a szervezetet.

A különféle betegségek gyógyításának van egy egyszerű és rendkívül hatékony módszere, mégpedig az egymást követő, meghatározott számokra való koncentrálás. A betegség nem más, mint az egyes sejteknek, szerveknek vagy a szervezet egészének a szabályostól való eltérő működése.

A könyvben levő számsorok a szabályoshoz, az eredetihez, az egészségeshez való visszatérést biztosítják. A vonatkozó betegséghez tartozó meghatározott számsorra való összpontosításkor, Önök létrehozzák azt az állapotot, amikor a szervezetük ráhangolódik a „szabályos", vagyis az egészséges állapotra. Nem kell mást tenni, mint a megfelelő számsorra koncentrálni, vagyis gondolatban kivetíteni a homlok belső részére (ha lehet, akkor fehér fényben) a számokat, hogy megindulhasson a gyógyulási folyamat. A gyógyítás akkor hatékony, ha a szervezet egésze újra szabályosan működik.

állapot:
kategória: Könyv > Orvosi > Természetgyógyászat >
kategória: Könyv > Ezotéria >
kiadó: Magánkiadás, 2010
cikkszám / ISBN: 0049595
kötés: fűzve
oldalszám: 172
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár