kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Tóbiás Irén : Bázikus konyha - 500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek

  • leírás
  • további adatok

“Az ember legjobb orvosa önmaga!” Sokunkban ellenszenvet keltenek a diétáskönyvek, fanyalogva vesszük kézbe őket. Unjuk sokszor az íztelen, unalmas recepteket, az örömtelen étkezéseket, az előző próbálkozások sikertelenségét, a szenvedést és a kényszer korlátait. Ennek most vége! Könyvünk 500 receptje bőségesen tartalmaz ínycsiklandó ételeket és italokat, melyeket élvezettel ehetünk akár életünk végéig is, mert kiegyensúlyozott, teljes értékű táplálkozást biztosítanak candidiázisban szenvedőknek, liszt- és laktózérzékenyeknek és egészségeseknek egyaránt.

A könyv a receptekhez felhasznált kevésbé ismert alapanyagokat részletesen ismerteti. Étrendi és egyéb hasznos tanácsot is kap az olvasó. Segítséget nyújt abban, hogy megértsük a liszt-, a laktózérzékenység és a candidiázis egymástól elválaszthatatlan összefüggéseit, a sav-bázis egyensúly felborulásának hatását a szervezetre, s hogy helyreállítása az egészség megőrzésének a kulcsa.

Tévedés, hogy diéta alatt szenvedni kell. Ne is gondoljunk a diétára, ezek az ételek és arányuk helyes megválasztása egyszerűen az egészséges táplálkozás alapját jelentik. Főzzünk szívvel-lélekkel, legyünk kreatívak, örömmel készítsük el az ételeket, melyek többsége nagyon egyszerű. Szervezetünk meghálálja a gondoskodást, testünk feltöltődik energiával, és újra fittek, jókedvűek lehetünk. Adjuk át magunkat az élménynek, amit ez az élvezetes egészségkonyha nyújt. Ízlelgessük szeretettel az ételt és közben ne feledjük: „Örömmel főzni fél egészség”.

állapot:
kategória: Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyv >
kategória: Könyv > Orvosi > Természetgyógyászat >
kiadó: Omael Bt., 2009.
cikkszám / ISBN: 9789638296917
kötés: kötve/papír
oldalszám: 336
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár