kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Kisteleki Géza : Az aranylemezek üzenete

  • leírás
  • további adatok
Az egyre jobban felgyorsuló emberi világunk szinte varázsütésre, egyik percről a másikra szembe került a „lakott világok üzeneteivel”. Régi kreált világunk romjain szétnézve azzal kell szembesülnünk, hogy új és új kihívásokkal, felismerésekkel, földönkívüli üzenetekkel ajándékoz meg bennünket a modern, nyitott világunk.

Kisteleki Géza könyve izgalmas tényként kapcsolja össze az Arvisura rég letűnt különös világát az erdélyi földönkívüli üzenet dokumentumával: az erdélyi aranylemezek titkaival. Az 1974-ben a Szíríuszról a földre küldött „aranylemezes” üzenetnek Kisteleki Géza igen érdekes aspektust adott azzal, hogy egyrészt összekapcsolta a Paál Zoltán-féle Arvisura őstudásával, másrészt magának az aranylemezeknek a szakrális geometriáját, energetikáját, szimbolikáját kutatva azokat megfelelteti az emberiség szent emlékezetének megmaradt emlékeivel, a régi nagy kultúrák és az elfelejtetett magyar ősmúlt mitológiájával, szakrális emlékezetével.

A könyv egy nagyon-nagyon régi és egy nagyon-nagyon távoli világ üzenetét hordozza és ötvözi össze. Elgondolkoztat, tanít és olyan felismerésekkel ajándékozza meg olvasóját, amit kár lenne kihagyni. Olvassa el és ismerje meg Ön is Kisteleki Géza: Az aranylemezek üzenete című megdöbbentő könyvét!
A kiadó
állapot:
kategória: Könyv > Ezotéria >
kategória: Könyv > Történelem > Magyar őstörténet >
kiadó: Angyali Menedék, 2014
cikkszám / ISBN: 9789630621649
kötés: fűzve
oldalszám: 150
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár